En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kontra takdirde mesleklevini namına getirememekle beraberinde yangına karşı savunmasız bir ortam oluşturur. Pekâlâ yangın kapısı seçer nelere özen edilmeli?;

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile işçiliklevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının cenahı keşik son aşama farklı fiyat skalasına sahiptir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın yahut evgin kondisyon vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı temel amacı insanların mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü simultane bapnın rahat açılması karınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; karşı adetsı 4’ü geçmeyen ve seans fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde gerçek olarak yangı merdiveni bulunması gereken mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolaylıkla ve dışarıya dosdoğru açılmalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik sarhoş olmak; dayanıklı, estetik kapılara en iyi fiyatlarla ehil çıkmak yürekin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden entelekt haber alabilirsiniz.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu mekanizma yardımıyla kapı tek bir hareketle Yangın çıkış kapısı istanbul açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Bu demetlamda yangın bapları ile bağlantılı emniyetli yangın merdivenleri bile peyda etmek önemlidir. Esasta yangın merdivenleri ve yangın kapısını ayrı bir tip evet da ekipmanmış kadar düşünmemek gerekir.

Report this wiki page